LEVERANS OM 2-3 VARDAGAR
FRI FRAKT ÖVER 899 SEK
14 DAGAR RETUR
VAROR FRÅN HELA VÄRLDEN

Om Worldmart

Worldmart grundades 2021, men vår erfarenhet går 30 år tillbaka i tiden. Vi är ett familjeägt företag, som under de senaste 30 åren har haft en fysisk butik i hjärtat av Aalborg. Vi har drivit butiken utifrån vår stora passion och kompetens inom mat och produkter från olika länder.

Butikens historia började redan 1986 i en lägenhet på 3:e våningen på Vesterbro i Aalborg, där vi hyrde ett rum, som vi använde för förvaring. Därefter flyttade vi till en liten butik på 35 m2 och här började butikens 30-åriga karriär. Vi fick snabbt reda på att intresset för råvaror och produkter från andra länder var något som allt fler fann intresse för och efterfrågan har bara växt.

Med denna webshop vill vi erbjuda våra eftertraktade produkter till hela Danmark, och vårt mål är att ge våra kunder den bästa upplevelsen och vägledningen. Vi garanterar alla våra produkter och rekommenderar endast de som vi använder privat.

Ja, men varför Worldmart?

Namnet Worldmart består av två ord: World, som är världen, och Mart, som är en term för ett köpcentrum – och det är precis vad Worldmart är. Det är “världens köpcentrum”. Vi fokuserar på att skapa ett spännande och inspirerande matuniversum, där vi samlar orientalisk mat och produkter online så att de är tillgängliga för hela Danmark. Vi vill vara det första stället att gå till för att köpa orientaliska produkter, och vårt uppdrag är att erbjuda autentiska produkter från världens sju hörn.

Det är säkert att handla på Worldmart, och vi är alltid redo att hjälpa dig med dina frågor, så att du får den bästa köpupplevelsen varje gång du handlar hos oss. Vi levererar inom 2-3 arbetsdagar och vid köp för 899 SEK och över får du fri frakt. Om du vill ha en vara som vi inte har i hyllorna kan du alltid kontakta oss – vi strävar efter att få hem varan inom överskådlig framtid.

Hos Worldmart är kunden alltid i fokus, för utan dig skulle det inte finnas någon Worldmart.

Utvalda märken

Se alla märken

Inspiration från hela världen

På Worldmart hittar du spännande mat från hela världen. Vi erbjuder ett brett urval av orientaliska föremål, och om vi inte har det du letar efter kommer vi att göra vårt bästa för att beställa hem det. Det ska inte vara svårt att laga en äkta måltid hemma och vi står alltid redo med goda råd om våra produkter.

Vi har en stor passion för att erbjuda våra kunder spännande produkter från hela världen och har arbetat med detta i 30 år. Det har gett oss en fördjupad kunskap om orientaliska varors värld och vi har byggt upp en djup kompetens inom området.

Vi är redo att hjälpa dig

Vår kundtjänst står redo att hjälpa dig både före och efter ditt köp med alla frågor du kan ha.

Öppettider (GMT +1)
Man-Fre 09-12

Skicka oss ett e-mail

hej@worldmart.dk

Öppettider
mån-fre 08-18


  Följ oss

  Worldmart - Dit internationale supermarked
   Din varukorg är tom
    Beräkna fraktkostnaden