LEVERANS OM 2-3 DAGAR
FRI FRAKT ÖVER 899 DKK
14 DAGAR RETUR
VAROR FRÅN HELA VÄRLDEN

Panang Curry Med Kyckling (Gai)

30+ minutter 2-3 personser Nemt

Panang Curry med kyckling och ris, en thailändsk rätt som älskas av hela familjen. Otroligt lätt att förbereda.

Procedur

Panang Curry With Chicken (Gai) är en av de mer kända rätterna från Thailand, som är gjord på panang curry, en läcker och smakrik rätt som inte kräver mycket förberedelse.

Steg 1.

Finhacka chilin, skär limebladen och kycklingfiléerna i strimlor

Steg 2.

Rengör bönorna, skär av ändarna. Skär dem om det behövs. i mindre bitar.

Hetta upp lite olja i en panna eller wok och tillsätt currypastan. Låt det puttra en kort stund.

steg 3.

Tillsätt sedan kycklingen och bryn den.

Tillsätt palmsocker, limeblad, chili, fisksås, kokosmjölk och vatten. Rör om och låt rätten koka upp.

Låt det puttra i 20-30 minuter.

Steg 4.

Smaka av och tillsätt ev. extra socker eller fisksås. Tillsätt bönorna och låt dem värmas några minuter.

Steg 5.

Servera din panang curry med ris. Eventuellt grönsaker i strimlor.

Steg 6

Smaklig måltid 🙂

Ingredienser

500gr Kycklingfilé eller filé
100 gr Färska bönor
2 msk Panang currypasta
6-8 st. Kaffir limeblade
1 röd Chile
2 tsk Fisksås
20-30 gr Palmsocker
500 ml kokosmjölk
1 DL Vatten
Olja för stekning
Njöt med Ris


    Följ oss

      Din varukorg är tom
        Beräkna fraktkostnaden