LEVERANS OM 2-3 VARDAGAR
FRI FRAKT ÖVER 899 SEK
14 DAGAR RETUR
VAROR FRÅN HELA VÄRLDEN

Skål med tandoorikyckling

30 minutter 4 personer Nem

Om du älskar den populära kycklingkorman från Indien kommer du garanterat att älska vår fantastiska tandoorikycklingbowl! Rätten är fylld med smak från äkta Patak’s tandooripasta. Prova receptet idag – du kommer inte att ångra dig!

Ingredienser

5 dl Ris
400 g Hackat kycklingkött
5 msk Tandoori pasta
1 del Gurka
1 del Röd paprika
3 dl grekisk yoghurt
1 handfull Persilja
2 matade Vitlök

 

Procedur

Om det är något vi älskar så är det en aromatisk tandoorikyckling som är full av smak! Men om det är något vi verkligen älskar, så är det vår superenkla och supergoda tandoorikycklingskål! Vem säger att mat måste ta timmar att tillaga? I det här receptet har vi glatt hoppat på tåget och använt Pataks fantastiska tandooripasta, vilket gör det enkelt för dig att göra en tandoorikyckling med den allra bästa smaken. Om du gillar indisk mat rekommenderar vi starkt att du kollar in vårt läckra sortiment från Patak’s, som du hittar här.

Receptet är skapat av: Louise Askjær Pedersen

Steg 1.

Koka riset enligt anvisningarna på paketet.

Steg 2.

Stek kycklingköttet i en stekpanna medan riset kokar. När köttet är kokt, tillsätt tandooripastan och blanda väl med köttet så att allt är väl täckt av såsen.

Steg 3.

Skiva gurkan i tunna skivor och skär paprikan i små tärningar.

Steg 4.

Gör persiljeyoghurt genom att finhacka persilja och vitlök och blanda med grekisk yoghurt.

Steg 5.

Servera den läckra tandoorikycklingskålen i skålar genom att först fördela riset, sedan köttet, gurkskivorna och paprikan. Toppa slutligen din skål med en generös klick persiljeyoghurt. Det var så lite så!

Används i receptet

Se alle produkter


    Följ oss

    Worldmart - Dit internationale supermarked
      Din varukorg är tom
        Beräkna fraktkostnaden